November 8, 2010

for shamin aizuddin



the very first post is for my long lost friend..amin...
kau ni mmg manusia kecoh la...hahaha...
he wanted a post of my son's pictures...
untuk memuaskan hati manusia yg x penah puas...
makan ni...hehe

bila budak kepoh demam...ni la rupenye...terus diamm...haha

ni aku bawak dia shopping kt sg wang..kau tgk cane dia minum susu dia...haishhh!

ni dia tido kt pappa rich...haha...




he's always smiling...

celebrate 1st year of living...semua benda pn dia makan...mcm mama dia!

i-city..dia suka lampu! mcm mama dia!

ni dia jd model mydin..kasik tunjuk perot sikit...hahaha..

ni gambar masa dia kecik lg..dia premature baby..so dats y dia sgt kecik...


bermalas malas atas walker...


ni recent picture of him...before dia sakit...skrg dia tgh demam..so kau doa-doa kan la dia baik demam cepat2...sbb bila dia demam..dia x senyum x gelak...sedih je!so aku pun sedih!

ok shamin aizuddin!kau da puas x tgk gmba dia?
size pn cm bangang je aku letak...
da lame x gune blogspot..tu yg gile sikit...
hahaha...=p

No comments:

Post a Comment